Ruilen of retourneren?

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is al vervelend genoeg. En daar doen we niet moeilijk over.

Wettelijk heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Maar bij ons is dit 30 dagen. Je hebt vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het bedrag binnen 5 werkdagen crediteren.

Alle beloftes op een rijtje.

  • Gratis je product retour sturen bij defect.
  • 30 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 5 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.
  • Is je product kapot binnen 30 dagen? Dan ruilen we je product gratis om.
  • Is je product kapot na 30 dagen? Dan heb je bij ons wel 2 jaar garantie op je product.

Verzenden en Retourneren

Bij ons is het verzenden en retourneren heel gemakkelijk. Product defect binnen 30 dagen? Stuur ons dan een mail op info@yicamera.nl met je bestelnummer en het defect van het product. Je kunt het product meteen retour sturen. Na ontvangst van je mail en het teruggestuurde product, versturen wij dezelfde dag nog een nieuw product naar je toe. Ook storten we de gemaakte verzendkosten nog naar je terug binnen 5 werkdagen.

Is het product toch niet naar wens en ben je niet tevreden. Stuur ons dan binnen 30 dagen een mail op info@yicamera.nl met je bestelnummer en het product. Je kunt het product meteen retour sturen. Na ontvangst van je mail en het teruggestuurde product, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen naar je terug. De gemaakte kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.