Veilig betalen


Bij ons kunt je veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL, creditcard, Paypal, SEPA overboeking, Bancontant en zelf Klarna Achteraf betalen. Onderstaand vindt je meer informatie over de verschillende betaalmethoden. Om jouw betaling veilig te laten verlopen, wordt deze afgehandeld door onze betaalservice Mollie.

 

iDeal

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMROASN BankbunqINGKnabMoneyouRabobankRegioBankSNSSvenska HandelsbankenTriodos BankVan Lanschot. Wil je meer weten? Bezoek de officiele website van iDeal. Klik hier.

Mastercard American Express

Creditcard 

Kies je voor betalen met je creditcard, dan kies je voor een slimme betaling, zonder gedoe. Wist je bijvoorbeeld dat je, wanneer je je creditcard gebruikt, grote voordelen als een aankoopverzekering en aflevergarantie tot je beschikking hebt.

Wil je meer weten? Bezoek de websites van Mastercard, Visa of American Express

SEPA Overboeking

SEPA Overboeking (vooruitbetaling)

Je kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een e-mail met hierin het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Zodra de betaling is ontvangen, worden wij automatisch van de betaling op de hoogte gebracht en wordt jouw bestelling verzonden.

Bancontant

BanContact

Online betalen met BanContact is simpel, gemakkelijk en betrouwbaar. Voldoe je betaling gemakkelijk via desktop of maak gebruik van de BanContact app. BanContact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee je via je eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen. Wil je meer weten? Bezoek de website van BanContact. Klik hier.

Paypal

Paypal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen, betekent dat je alleen de inloggegevens van je rekening nodig hebt.

Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of je PayPal-saldo. Het is jouw geld, dus jij beslist hoe je het uitgeeft. Wil je meer weten? Bezoek de website van Paypal. Klik hier.

Klarna achteraf betalen

Klarna achteraf betalen

Om je de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we persoonsgegevens van je aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer je kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of je gebruikt kunt maken van de betaalmethodes. De persoonsgegevens zijn je naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van je bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke. Wil je meer weten? Bezoek de website van Klarna hier

Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.