Say hello to Kami Home

Smart security made for the practical home.
Kami Home Security System

Kami Smart Security Starter Kit

BESCHERM UW HELE HUIS, SIMPEL, SNEL EN BETAALBAAR

Beveilig heel je huis in 1 keer met de Kami Smart Security Starter Kit. In deze starter kit zitten Het Kami Smart Security Base Station  en 4 sensoren. Het basis station ziet de Kami-sensoren tot wel 20 meter afstand, zodat je het hele huis in 1 keer kan beveiligen. De installatie is zo simpel dat je huis in minder dan vijf minuten is beveiligd.

UITBREIDBARE BEVEILIGING

Je kunt het Kami Smart Security Systeem uitbreiden met een onbeperkt aantal Kami-sensoren en ook nog 4 Kami Camera’s. Zo kun je het Kami Smart Security Systeem aanpassen aan jouw wensen en de  beveiligingsoplossing bouwen die bij jouw past. En dat allemaal zonder maandelijkse kosten.

 

Klik en bestel
Kami Smart Security Starter Kit

Kami Wire-Free Camera Kit

NIET ZOMAAR EEN BEVEILIGINGSCAMERA

Met de Kami Wire-Free Camera Kit haal je iets bijzonders in huis. In deze kit zit een Kami Smart Security Base Station en de Kami Wire-Free Camera inclusief extra batterij en laadstation. Het basis station ziet de Kami Wire-Free Camera tot wel 20 meter afstand, zodat je alles in en rond het huis gemakkelijk kan beveiligen. De installatie is zo simpel dat de camera in minder dan vijf minuten is jouw waardevolle bezittingen beveiligd.

UITBREIDBARE BEVEILIGING

Je kunt het Kami Smart Security Systeem uitbreiden met een onbeperkt aantal Kami-sensoren en in het totaal 4 Kami Camera’s. Zo kun je het Kami Smart Security Systeem aanpassen en de beveiligingsoplossing bouwen die aan jouw wensen voldoet. En dat allemaal zonder maandelijkse kosten.

 

Klik en bestel
Kami Wire-Free Camera Kit

Kami Indoor Camera

WAAR JE OOK BENT, THUIS IS ALTIJD DICHTBIJ

De Kami Indoor Camera is een beveiligingscamera van wereldformaat. Met deze camera kun je meer doen. Je hebt vanaf nu altijd zicht op je kinderen, huisdieren en al het andere waardevols in je leven. Krijg direct een melding als je kinderen huilen of de hond aan het blaffen is. Of als je er niet bent en er toch iemand door het huis loopt.

MIS NOOIT MEER EEN MOMENT

De Kami Indoor Camera geeft je meer controle over wat je in jouw huis wilt zien. Door zijn 360° rotatie en uitstekende nachtmodus ziet hij alles. Maar wil je dat hij even niets ziet, dat kan ook met de privacy modus. Installatie is super simpel en snel, waardoor je binnen 5 minuten je huis beveiligd hebt.

 

Klik en bestel
Kami Indoor Camera

Kami Wire-Free Camera

ECHT DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

De Kami Wire-Free Camera is een topklasse beveiligingscamera en is echt volledig draadloos. Dit is mogelijk doordat de camera is voorzien van een oplaadbare batterij die wel een hele maand meegaat. Je zit nooit zonder omdat er een extra batterij meegeleverd wordt en zo kan je meteen weer verder opnemen.

EEN ECHTE ALLESKUNNER

De camera is met het IP-65 waterbestendige ontwerp en een temperatuurbereik van -10 °C tot 50 °C, geschikt voor binnen en buiten, zolang het maar binnen het bereik van je WiFi-signaal is. U mist niets meer met de Kami Wire-Free Camera, je kan hem overal plaatsen ook al is er geen stroom, hij is voorzien van een geweldige nachtmodus en heeft kleurrijke videoweergaven, kortom een alleskunner.

 

Klik en bestel
Kami Wire-Free Camera

Kami Outdoor Camera

BEVEILIGD JE HUIS IN WEER EN WIND

De Kami Outdoor Camera is met het IP-65 waterbestendige ontwerp en een temperatuurbereik van -10 °C tot 50 °C, de camera om je huis te beveiligen. Je mist niets meer met de Kami Outdoor Camera, de pakketbezorger die een pakketje onder de carport legt, of de kat van de buurt die de vissen uit de vijver probeert de vangen, deze camera ziet alles.

ZIE ALLES, ZELFS IN DE NACHT

De camera is een topklasse beveiligingscamera en heeft de beste nachtmodus die je maar kunt bedenken. Dit is mogelijk doordat de camera is voorzien van een Starlight Night Vision Technologie. Zelfs in het donker ziet deze camera in kleur.

 

Klik en bestel
Kami Outdoor Security Camera

Onze Kami Home Producten

Vind hier je Kami Home items!